Jaguarisõprade foorum
Jaguarisõprade foorum
Kõik Jaguaritest 
 KKKKKK OtsiOtsi Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri KasutajagrupidKasutajagrupid  RegistreeriRegistreeri   ProfiilProfiil Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse Logi sisseLogi sisse 

Palun abi kindlustuse valimisel

Uus teema   Vasta teemale    Jaguarisõprade foorum -> Üldist/General
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
siim258

PostitusPostitatud: Kolm Dets 30, 2009 12:02 pm    Teema: Palun abi kindlustuse valimisel Vasta viitega

Kuna siis esimene auto saab minu nimel kindlustatud, siis mõtlesin, et süveneks sellesse teemasse pisut enne kui poliisi sõlmin. Põhiline küsimus oleks siis see, et millist kindlustusseltsi valida? Lähtudes sellest, et asjad saaksid härrasmehelikult ära aetud selle seltsiga. Ehk siis kui ma tõesti kellelgi tagant sisse sõidan, et ma ei tekitaks lisa peavalu inimesele sellega, et mu kindlustus teda omakorda veel kiusab.

Loomulikult tean, et siin ei ole ühte õiget vastust aga loodan siiski teiste kogemustest midagi õppida Wink

Ette tänades.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vr
Site Admin

PostitusPostitatud: Kolm Dets 30, 2009 12:13 pm    Teema: Vasta viitega

Ei tea kas teistel samad kogemused, aga minul on alati kõik kindlustusseltsid mingi mõistliku lahenduse pakkunud. Seega võta iizi.net kõige odavam pakkumine.
Istumise all on Jaguar?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail MSN Messenger
siim258

PostitusPostitatud: Kolm Dets 30, 2009 12:28 pm    Teema: Vasta viitega

Jaguar jah, XJ6 3.2 Sport. Kui ilusam ilm satub olema teen pilti ja panen posti ka õigesse kohta siin foorumis.

Aga kindlustuste kohapealt uurin seepärast, et olen kuulnud õudusjutte Ingese seltsist. Samas on Inges üks odavaimaid. Ja sellepärast tekkiski kohe küsimus. Et võin ja mõnisada krooni ka rohkem maksa südamerahu eest.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
juss

PostitusPostitatud: Kolm Dets 30, 2009 5:37 pm    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
et ma ei tekitaks lisa peavalu inimesele sellega, et mu kindlustus teda omakorda veel kiusab.

Sellist juttu pole enne kuulnud.ma arvan,et pole mõtet heategevusega tegeleda sellepärast,et kellegil hea oleks kindlustuses asju ajada ,mind selline asi küll kallima ja väärikama kindlustusseltsi poole ei tõmba,sest juhul kui Sinu autole mõni vigastus tekitatakse,on tõenäosus üsna väike,et teine pool sama moodi on mõelnud ,nagu Sina.
Kui laksutamiseks läheb,siisi võta Ergo ,vähemalt on tasuta puksiir Laughing
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Jaguarisõprade foorum -> Üldist/General Kõik ajad on GMT
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

Hüppa:  

Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes